Personal de reforç i substitucions

GAUDIMENT D’AP I CF

Arran de les múltiples queixes rebudes pel personal de reforç i substitucions que finalitzen contracte els pròxims dies 15 o 31 de gener amb relació,  a què les oficines de RRHH dels centres penitenciaris no els permetien gaudir  dels dies d’assumptes personals i de compensació de festius, UGTPRESONS ens hem posat en contacte amb el subdirector General de Recursos Humans i Econòmics per denunciar aquesta mala praxi.

El subdirector s’ha compromès a donar instruccions a les oficines de RRHH per tal de solucionar aquesta greu problemàtica de manera immediata.

Gràcies a les gestions d’UGTPRESONS hem pogut solucionar un problema al qual es veien abocats molts companys i companyes.

Recordem a tots els companys i companyes que treballen amb contractes, que no oblidin demanar cada mes el gaudiment dels dies d’assumptes propis i de compensació de festius, per tal de no perdre-les.

Recordeu també, que les vacances es generen a partir de l’1 de setembre fins al 31 d’agost del següent any. Respecte dels dies d’assumptes propis i compensació de festius, aquest es generen des del dia 1 de gener i es poden gaudir fins al dia 15 de gener del següent any, tot i que excepcionalment aquest gaudiment es pot allargar fins al dia 31 de gener.

Si cap company o companya us veieu agreujats en aquest sentit, poseu-vos  en contacte de manera immediata amb els delegats d’UGTPRESONS als centres penitenciaris respectius, per tal d’esmenar-ho.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 11 de gener de 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca