Visita del secretari de mesures

Avui hem rebut la visita del nostre secretari general al CP. Puig de les Basses. Ha estat la segona visita en cinc dies, segurament per veure insitu, com funcionen aquests centres que suposadament tan bé organitza.

Amb menys mitjans, menys personal, menys protecció dels seus treballadors, però, segons ells, amb el percentatge de reinserció més gran de l’Estat.

Mentre el nostre secretari es passejava pel centre s’ha activat un codi 2,  i així, ha tingut l’oportunitat de veure les nostres condicions de feina, i com els nostres companys PS s’han hagut d’equipar, i posar en risc la seva integritat física, per resoldre una greu situació i una actuació amb alta perillositat.

Cal recordar que fa molt pocs dies, ha estat aquest secretari general el que s’ha oposat a l’ús d’aerosols d’acció adequada, que tant ens ajudaria, per contenir i resoldre aquest tipus d’actuacions sense que perilli la integritat física dels companys ni dels mateixos interns. Aerosols que, d’altra banda, es van comprometre a fer proves pilot per tal d’aprovar la seva implementació i regular-ne l’ús, com ja s’utilitzen en altres països del nostre entorn.

Demanem al nostre secretari general que es comprometi d’una vegada en augmentar la plantilla, i dotar-nos de millors i més segures eines per poder exercir la nostra feina de la millor manera possible.

Volem veure que realment es posiciona a favor de la plantilla que ell dirigeix, i si no es veu capacitat que agafi la porta i se’n vagi i deixi pas a una altra persona que pugui solucionar els problemes actuals, i que sobretot que compleixi la seva paraula.

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Puig de les Basses

Figueres, 30 de gener de 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca