Increment de plantilla de 407 places

UGTPRESONS RECLAMEM LA SEVA COBERTURA AMB COMISSIONS DE SERVEI

El passat 22 de febrer es va publicar al DOGC l’acord de Govern que autoritzava l’ampliació de plantilla dels centres penitenciaris de Catalunya amb un històric increment net de personal de 407 efectius.

Donat que la incorporació dels nous efectius es realitzarà de forma gradual en funció de l’aprovació de les partides pressupostàries corresponents, UGTPRESONS ens hem posat en contacte amb la secretaria demanant:

  • Que facin les gestions necessàries amb el Govern per tal que aquestes partides econòmiques s’aprovin en un curt període de temps per tal de no dilatar les incorporacions de personal als centres penitenciaris.
  • Que la totalitat de les 407 places de nova creació, que ja estan distribuïdes en nombre als diferents centres penitenciaris, siguin oferides en comissió de serveis als actuals funcionaris de carrera, i que les vacants que aquests generaran siguin ocupades de manera provisional pel personal de nova incorporació.

Des de l’administració ens confirmen que aquestes places seran cobertes tal com UGTPRESONS hem demanat, oferint-les, en primer lloc, als funcionaris actuals mitjançant comissions de serveis; i respecte al tema econòmic ens informen que, tot i que no depèn d’ells directament,  faran tot el que sigui possible per no demorar en el temps la incorporació de les 407 dotacions.

UGTPRESONS continuarem fent gestions allà on calgui perquè la incorporació del nou personal no es demori en el temps, i a més, continuarem exigint increments de plantilla els pròxims anys amb nous  processos selectius periòdics.

Salut!

UGPRESONS

Barcelona, 27 de febrer de 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca