Oposicions del Cos de Diplomats serveis penitenciaris

L’ADMINISTRACIÓ PENITENCIÀRIA DIFICULTA AL MÀXIM LA PROMOCIÓ INTERNA

Quan el passat mes de novembre el Departament de Justícia ens va enviar la seva proposta de bases del procés selectiu del cos de Diplomatura, grup Serveis Penitenciaris, UGTPRESONS ja vam advertir que semblaven elaborades per  impedir la promoció interna dels companys i companyes del cos de Tècnics Especialistes que disposessin d’una diplomatura i volguessin promocionar.

La “magnífica” proposta de bases que presentaven per al torn de promoció interna consistia en reduir només 2 temes de la part general i no reduir absolutament res de l’específica, de manera que pràcticament s’havien de preparar el mateix temari que qualsevol persona de fora del sistema que volgués participar.

Però a més també preveuen la superació tant d’un supòsit pràctic com d’un curs selectiu de 6 setmanes que inclou una prova escrita final que també s’ha de superar.

En resum un autèntic despropòsit que fins i tot va en contra del que ells volen que és poder disposar de comandaments intermedis de règim interior del Grup A2.

Naturalment UGTPRESONS vam fer una esmena a la totalitat de les bases i vam demanar idèntiques bases que les que només fa uns dies va convocar Funció Pública per als seus processos de promoció interna, o sigui exempció total de la part general i només 26 temes de l’específica.

Malauradament, i sense que puguem trobar un motiu excepte que el que no volen és que promocionem, l’Administració Penitenciària manté les seves bases i les vol enviar a publicar amb urgència.

UGTPRESONS considerem que aquestes bases l’únic que faran és desincentivar la participació pel torn de promoció interna i per això UGTPRESONS ens hem adreçat directament a Funció Pública per a que intervingui i intenti convèncer a una administració penitenciària que es fa l’Harakiri amb les seves inexplicables decisions.

Esperem que Funció Pública posi seny i faci rectificar una Administració Penitenciària que dia rere dia demostra que ha perdut el nord.

UGTPRESONS

Barcelona, 15 de febrer de 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca