Greus incidents al DAE

Avui, dia 13 de març, hem viscut una greu situació d’alteració regimental protagonitzada per l‘intern J.A.J.R, tristament conegut per la seva aversió a les normes del centre i per estar la major part de la condemna en règim tancat.

Aquest matí, al DAE, on no hauria d’estar ubicat un intern d’aquest perfil, ha agredit greument 5 funcionaris, entre els quals hi ha el coordinador de la unitat, dos caps de servei i dos funcionaris. S’ha activat un codi 2 i l’intern ha estat aïllat.

Els companys ferits, de diversa consideració (mossegada, cops a la cara, llavi i possible fractura de pòmul) han estat atesos pels serveis mèdics essent necessari traslladar amb ambulància al coordinador del DAE per fer una revisió en profunditat de la lesió al pòmul.

No ens cansarem de denunciar que aquests perfils no poden conviure en situació de règim ordinari per la seva perillositat, hostilitat i poc control dels actes que presenta. No pot ser sempre la plantilla la que pagui els errors dels quals decideixen des d’un despatx, decisions que són del tot incoherents. La Direcció del centre també és conscient de la perillositat d’aquest intern i les conseqüències que podia tenir mantenir-lo al departament del DAE en règim ordinari, així i tot, van continuar amb el seu invent.

Malauradament, una vegada més ha quedat palès per desgràcia dels treballadors,  que qui ens dirigeix des de la Conselleria, i la Secretaria de mesures penals, no són aptes pels càrrecs que ocupen. Amb les seves erràtiques polítiques i els seus invents no fan més que posar constantment en perill la vida dels professionals penitenciaris.

UGTPRESONS desitgem una ràpida recuperació dels companys ferits i felicitar-los per la ràpida actuació, i encoratgem a la Direcció del centre i a la Secretaria de Mesures Penals que prenguin mesures per evitar aquest tipus de situacions que no s’haurien d’haver produït mai.

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS a Quatre Camins

La Roca del Vallès, 13 de març de 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca