El reconeixement com a agents de l’autoritat més a prop

UGTPRESONS t’informa que avui 17 d’abril el PSOE ha registrat una PROPOSICIÓ DE LLEI per modificar l’article 80 de la Llei Orgànica General Penitenciària per incloure el reconeixement a tots els efectes legals de la condició d’Agents de l’Autoritat als professionals penitenciaris.

Ara requerirà la tramitació parlamentària pertinent i la seva aprovació, si s’escau, al Congrés dels Diputats.

Aquesta modificació legislativa, quan es confirmi, serà per fi una realitat després d’anys de reivindicacions sindicals a tots els àmbits.

Accedeix a tota la informació clicant l’enllaç:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca