Escrit al Secretari General de Justícia, Drets i Memòria

Sr. Jordi Martinoy i Camós

Secretari General de Justícia, Drets i Memòria

Carrer del Foc, 57 – 08038 Barcelona

Com vostè és coneixedor, ahir 13 de juny es va publicar al DOGC el procés de selecció per cobrir 85 places del cos de diplomatura, escala d’educació social, adscrites al nostre Àmbit d’Execució Penal i 42 destinades a l’àmbit general.

L’objectiu d’adreçar-me a vostè ve motivat pel calendari previst per a la publicació de la convocatòria del concurs de trasllats d’aquest mateix cos que, segons ens van comunicar els responsables del seu Departament a la reunió del passat 5 de juny de la Comissió de Desplegament i Seguiment del Nou Acord de Condicions Laborals per al Personal Penitenciari, està prevista per als mesos de setembre o octubre de 2024.

Compartirà doncs amb mi el neguit que pot generar entre els centenars de funcionaris de carrera d’aquest cos que tenen aquesta condició tant amb caràcter definitiu com en adscripció provisional, el fet que restin encara 4 o 5 mesos per a que es publiqui una convocatòria de mobilitat, mentre el procés selectiu ja s’ha convocat.

I aquesta preocupació ve pel simple fet que per “timing” perfectament podria finalitzar i resoldre’s abans el procés selectiu que el concurs de trasllats, cosa que comportaria el nomenament amb caràcter definitiu de 85 nous funcionaris, causant per tant un greu perjudici als actuals funcionaris de carrera del cos d’educació social i que naturalment UGTPRESONS no acceptaríem.

És per això, i per evitar danys irreparables que m’adreço a vostè, com a titular de la Secretaria General del Departament de Justícia, per demanar-li que doni les instruccions necessàries per avançar la publicació del concurs de trasllats del cos d’educació social o, en el seu defecte, per a que el procés selectiu finalitzi un cop resolt prèviament el concurs de trasllats corresponent.

Atentament,

Jordi Bremer i Cuscó

Sindicat de Presons de la UGT de Catalunya

Barcelona, 17 de juny de 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca