Publicada al DOGC l’oposició del cos d’educació social

Avui s’han convocat al DOGC les oposicions del cos d’educació social.

Aquesta convocatòria engloba 85 places de l’àmbit d’execució penal i 42 de l’àmbit general per poder garantir als 2 àmbits l’exempció de la part específica del temari als educadors que portin més de 3 anys treballant com a educadors socials.

A més les bases recullen un 15% addicional de places per cobrir futures vacants que es generin amb el nomenament com a funcionaris de carrera dels aspirants que hagin superat el procés sense haver obtingut plaça.

El període d’inscripció comença demà i tens 20 dies hàbils per realitzar-la.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca