Nou èxit dels serveis jurídics d’ugtpresons

OBLIGUEM AL DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA A ABONAR EL PRP AMB EFECTES RETROACTIUS DES DE l’1 DE GENER DE 2022

Quan el passat 28 de juny de 2022 UGTPRESONS vam aconseguir integrar la pràctica totalitat del Programa de Rendiment Professional (PRP) al nostre complement específic vam acabar transformant en retribucions fixes un complement variable creat el 2006 que sempre havia estat en entredit, i que estava lligat al compliment efectiu de la jornada diària.

En aquell acord UGTPRESONS vam aconseguir que les quanties consolidades tinguessin uns efectes retroactius des de l’1 de gener de 2022, i des d’aquella data ja formen part de les nostres retribucions fixes, suposant un increment retributiu extra que ningú mai no ens podrà treure i que va beneficiar a gairebé el 100% de la plantilla.

I diem “gairebé al 100% de la plantilla” perquè, amb una injusta decisió del Departament de Justícia, aquest va decidir no abonar l’increment als companys i companyes que es trobaven de baixa laboral amb anterioritat a l’1 de gener de 2022, fins i tot quan les baixes eren com a conseqüència de situacions relacionades amb el desenvolupament de la nostra feina.

Naturalment UGTPRESONS vam denunciar aquest fet i vam posar els nostres serveis jurídics a disposició dels nostres afiliats i afiliades que havien estat perjudicats per aquesta decisió.

Doncs bé, i gairebé 2 anys després, han estat els jutges els que de nou ens donen la raó i obliguen l’Administració, en sentència ferma sense possibilitat de recòrrer, a abonar les quanties no percebudes i els interessos legals a una afiliada a UGTPRESONS.

Es demostra, per tant, la importància de pertànyer a un sindicat com la UGT que sempre ha estat, està i estarà al costat de les treballadores i els treballadors.

UGTPRESONS

Barcelona, 4 de juliol de 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca