Oposició del cos de diplomatura grup serveis penitenciaris

Aquest matí s’ha publicat al DOGC la convocatòria del procés de selecció per proveir 24 places del cos de diplomatura, grup de serveis penitenciaris.

El termini per presentar la sol·licitud de participació s’inicia a partir de l’endemà de la publicació de la Resolució al DOGC; això és, del 5 de juliol a l’1 d’agost de 2024, ambdós inclosos. La sol·licitud únicament es pot presentar per mitjans electrònics. Les persones interessades a participar podran accedir a partir de demà al formulari, mitjançant l’enllaç disponible al lloc web del Departament de Justícia, Drets i Memòria:

https://justicia.gencat.cat/ca/serveis/treballar/oposicions/funcionaris/execuciopenal/encurs/JU031

En aquest lloc web trobareu les preguntes freqüents, així com totes les publicacions oficials i la informació relacionada amb la convocatòria.

Cal remarcar que degut a la reclamació que UGTPRESONS vam presentar a Funció Pública el passat mes de febrer demanant la modificació de les bases de promoció interna que el Departament de Justícia pretenia publicar, finalment aquest ha hagut de rectificar i ha acceptat la proposta de bases de promoció interna que UGTPRESONS vam exigir.

Accedeix al DOGC obrint el PDF:

Barcelona, 4 de juliol de 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca