Acord 1990

Acord del grup de treball de personal penitenciari de la mesa sectorial de personal tècnic i administratiu.

Una vegada finalitzat el procés negociador, la representació de la Generalitat de Catalunya i dels Sindicats signants manifesten el seu acord en els següents termes:

1. Provissió de llocs de treball

1.1. Definitiva. Es realitzarà d’acord amb l’establert a la Llei 17/85 i al Decret 65/1987 de 15 de gener. Els llocs de treball de Director, sots-director i d’Administrador dels Centres Penitenciaris, i els de Director de Secció Oberta i/o Centre Obert; així com el de Director de Serveis Socials, es proveirà pel sistema de lliure designació. Els restants llocs de treball seran proveïts pel sistema de concurs, i la valoració dels mèrits es realitzarà mitjançant els barems elaborats per l’Administració, d’acord amb les representacions sindicals.

En el mèrits no preferents dels esmentats barems, s´otorgaran 2 punts als funcionaris del grup B que optin a llocs de treball de nivell 16 o 18. Els mèrits no preferents no podran superar, en cap cas, la suma de 5 punts, d´acord amb el que s´estableix en el Decret 65/1987 de 15 de gener.

1.2. Provisional. Haurà d´ésser regulada per Reglament, la redacció del qual es realitzarà amb la representació dels representants sindicals. Fins que no s´hagi aprovat l´esmentat Reglament, la provisió provisional es realitzarà d´acord amb el que s´estableix en la Instrucció que s´adjunta com ANNEX 1.

Haurà d´ésser regulada per Reglament, la redacció del qual es realitzarà amb la representació dels representants sindicals. Fins que no s´hagi aprovat l´esmentat Reglament, la provisió provisional es realitzarà d´acord amb el que s´estableix en la Instrucció que s´adjunta com ANNEX 1.

[ … ]

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca