Pròrroga 2010-2011

Assisteixen per part de l’Administració el secretari gral. Del Departament de Justícia, el secretari de la SSPRJJ, el director de Serveis del Departament de Justícia, la directora gral. de Recursos i Règim Penitenciari, subdirector gral. de RR. HH. i Relacions Laborals del Departament de Justícia, subdirectora gral. de RR. HH. i Econòmics de la SSPRiJJ, responsable de Planificació i Promoció de RR. HH., responsable de Selecció i Provisió i cap de serveis de Gestió Penitenciària. Per la part social, les organitzacions sindicals representatives UGT, CATAC  i CCOO.

Després de gairebé 5 mesos de negociacions i llargues reunions, els sindicats representatius CCOO-UGT-CATAC, hem signat una proposta de condicions d’aplicació de la pròrroga durant els anys 2010 i 2011 de l’Acord 2006-2009.

Aquest preacord de pròrroga desenvolupa els punts incomplerts durant la vigència de l’Acord 2006-2009, aspecte absolutament necessari per a tots nosaltres i permet, malgrat la greu situació que pateix actualment el país, consolidar mesures que en el context actual, i molt concretament desprès de les recents i preocupants notícies de possibles retallades retributives, que confirmen que l’aposta feta per CATAC, UGT i CCOO mantenint-nos ferms a l’hora d’exigir el total desenvolupament de l’Acord, ha donat els seus fruits.

Aquesta prorroga ens permetrà mantenir el PIPE durant l’any 2010 que, encara que ja ho havíem pactat, es trobava sotmès a la signatura de la pròrroga, juntament amb la seva ampliació a l’any 2011, resoldrà les convocatòries de promoció en el mateix lloc de treball pendents, eliminarà la diferent escala salarial existent (PINHO) i aposta definitivament per la consolidació en les seves places de tot el personal de l’àrea de rehabilitació.

Per últim recordar-vos que, un cop signada la pròrroga de l’Acord, aquesta haurà de ser ratificada per la Mesa sectorial de negociació del personal d’administració i tècnic de la Generalitat de Catalunya, de la que depèn el Grup de treball de l’àmbit penitenciari.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca