Pròrroga 2012-2013

A continuació, us exposem en idèntic ordre que apareix en el document, els termes principals de la proposta de pròrroga de l’Acord 2006-2009, ja prorrogat durant el període 2010-2011 i que ara inclourà el període 2012-2013.

Integració del Programa PINHO al Complement Específic
Aquesta integració, de 1.140€ bruts anuals, es produirà a partir de l’1 de gener d’aquest 2012.

Nombre màxim de canvis de servei
Es mantindrà la mateixa limitació que teníem fins ara, 24, amb la novetat de que ja no existeix distinció entre canvis sol·licitats i rebuts.

Compensació de festius
Finalment, es tindrà dret a gaudir d’un número fix de 14 dies de compensació de serveis, eliminant la modulació que volia imposar l’Administració i incorporant penalitzacions només vinculades a les baixes i absències.

Cobertura de provisions provisionals
Durant la vigència de l’Acord, aquestes només es podran cobrir per personal que pugui desenvolupar la tasca de manera efectiva, excloent, per exemple, d’aquesta possibilitat de cobertura al personal en situació d’alliberament sindical, etc.

Programa de rendiment professional (nou PIPE)
El nou programa que substituirà a l’antic PIPE tindrà una percepció dels imports següents:

  • De l’1 de gener 2012 al 31 de desembre 2012: 294€ trimestrals
  • De l’1 de gener 2013 al 31 de juny 2013: 330€ trimestrals
  • De l’1 de juliol 2013 al 31 de desembre 2013: 360€ trimestrals

Així mateix, queden punts per tractar en el sí de la comissió de seguiment que es constitueixi com la possibilitat de què el personal tècnic de rehabilitació que deixa de percebre els tiquets de menjador, pugui acollir-se al dret de realitzar jornada contínua mentre duri la imposició de la mesura.

També hem arrencat el compromís per part dels responsables del Departament de presentar a la comissió de seguiment un redactat de petició al Govern perquè apliquin l’excepció de tot el personal interí de l’àmbit d’execució penal a la mesura  indiscriminada que redueix un terç el sou i la jornada, i que ja afecta a part del personal interí del Departament de Justícia.

Us adjuntem l’acta de la reunió i la proposta d’Acord detallada, que serà sotmesa a referèndum vinculant el dia 7 de febrer perquè la plantilla decideixi amb els seus vots si es signa o no l’Acord de pròrroga 2012-2013.

Per tal d’explicar aquesta proposta, i aconseguir una àmplia i òptima participació en la votació, prèviament, es duran a terme un seguit d’assemblees informatives als diferents centres penitenciaris, el calendari de les quals pròximament publicarem.

Per últim, les forces sindicals presents a les negociacions volem agrair de forma molt especial el recolzament i l’activa participació dels treballadors penitenciaris en les accions reivindicatives realitzades al llarg d’aquestes setmanes.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca