Llicències

Per estudis relacionats amb el lloc de treball

Es poden concedir llicències per fer estudis sobre matèries directament relacionades amb el lloc de treball, sempre que hi hagi un informe favorable del cap de la unitat orgànica en la qual el funcionari presta els seus serveis.

Només si aquesta llicència es concedeix per interès propi de l’Administració el funcionari té dret a percebre totes les seves retribucions. L’apreciació d’aquest interès de l’Administració correspon als òrgans competents en matèria de personal. No obstant això, excepcionalment, l’Escola d’Administració Pública pot establir en la convocatòria dels cursos l’interès de l’Administració.

/ Article 95.1 / Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, pel qual s’aprova la refosa en un Text únic […]

Per assumptes propis

Es poden concedir llicències per a assumptes propis, sense cap retribució i amb una durada acumulada que no pot excedir els 6 mesos cada 2 anys.

La concessió d’aquesta llicència s’ha de subordinar a les necessitats del servei.

/ Article 95.2 / Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, pel qual s’aprova la refosa en un Text únic […]

Per raó de malaltia

Es determinaran per reglament les llicències que corresponguin per raó d’una malaltia que impedeixi el desenvolupament normal de les funcions públiques, d’acord amb el règim de previsió social al qual el funcionari sigui acollit.

/ Article 95.3 / Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, pel qual s’aprova la refosa en un Text únic […]

Per exercir funcions sindicals

Les llicències per exercir funcions sindicals, de formació sindical o de representació de personal s’han d’atenir al que sigui determinat per reglament, amb consulta prèvia als òrgans de participació en la determinació de les condicions de treball.

/ Article 95.5 / Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, pel qual s’aprova la refosa en un Text únic […]


Última actualització / setembre 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca