Ocupem el vestíbul del Departament de Justícia

La Secretària General es veu obligada a reunir-se amb els sindicats representatius

Avui, la secretària s’ha vist obligada a rebre’ns com a conseqüència de la primera mesura de pressió que delegats i delegades d’UGTPRESONS i dels sindicats Ccoo, Catac i Csif hem dut a terme avui quan hem ocupat el vestíbul del Departament de Justícia i hem registrat un escrit a la Consellera de Justícia on li exigim una reunió immediata per reclamar-li:

  • Concreció de la proposta del nou PRP
  • Compromís de desbloqueig del mateix amb el Departament d’Economia
  • Inici de negociacions d’un Nou Acord Penitenciari

A la reunió, UGTPRESONS i la resta de sindicats representatius hem deixat molt clar que la nostra paciència s’ha esgotat i que volem compromisos de reversió de les polítiques restrictives que està duent a terme tant el propi Departament com la Secretaria de Mesures Penals.

UGTPRESONS li hem traslladat que només depen d’ells aturar el conflicte laboral que han obert per la nul.la voluntat negociadora d’arribar a acords, i li hem demanat que lideri les negociacions per pactar un Nou Acord Penitenciari que contempli totes les reivindicacions històriques del nostre col.lectiu, com la Jubilació Anticipada.

UGTPRESONS li hem exigit que com a molt tard dilluns es celebri una reunió en la que se’ns expliqui els detalls de la Pròrroga del PRP, a més d’un compromís de renovació dels interins quan acabi el proper contracte i d’incorporació de nous efectius.

Finalment, el proper dilluns a las 19 hores hem estat convocats a una reunió de la que, ja hem advertit, hem de sortir amb informació concreta i compromisos de futur, ja que, de no ser així, iniciarem mobilitzacions generalitzades en defensa de les nostres condicions laborals i retributives.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca