Serveis exclusius afiliat

Serveis jurídics i protecció econòmica

ASSISTÈNCIA I DEFENSA JURÍDICO PENAL per part de prestigiosos bufets d’advocats.

ASSISTÈNCIA I DEFENSA EN INFORMACIONS RESERVADES I EXPEDIENTS DISCIPLINARIS per part d’advocats especialitzats.

ASSEGURANÇA ECONÒMICA PER CASOS DE SUSPENSIÓ TEMPORAL DE SOU I FEINA derivats d’expedients disciplinaris o resolucions judicials, que cobreix fins 2400 € al mes.

ATENCIÓ JURÍDICA ON-LINE al correu electrònic serveisjuridics@ugtpresons.com que seran ateses per un dels nostres advocats de la manera més àgil possible.

CONSULTES I ASSESSORAMENT JURÍDIC PERSONALITZAT per via telefònica al 639486177 i de manera presencial. Elaboració de recursos administratius, escrits personalitzats i sol·licituds.

Serveis de comunicació i informació

SECCIONS SINDICALS A TOTS ELS CENTRES DE CATALUNYA amb una àmplia xarxa de delegats i delegades que estan a prop teu per poder-te informar i assessorar.

SERVEI EXCLUSIU WHATSAPP 24 hores (650609317) per rebre tota la informació a l’instant, així com per efectuar consultes i plantejar qualsevol dubte, amb total privacitat en tractar-se d’un sistema de comunicació individual i no grupal.

La versatilitat i immediatesa d’aquest servei permet transmetre informació d’interès general per a tots els treballadors penitenciaris i rebre també puntualment informació específica que afecti concretament al propi centre, al lloc de treball o al col·lectiu al qual es pertany.

PÀGINA WEB D’UGTPRESONS, www.ugtpresons.com, amb la més completa informació permanentment actualitzada, on es pot consultar tota la normativa actual, l’històric dels Acords Penitenciaris i de les comissions de seguiment, ofertes de provisió, formació, PRL, etc.

SERVEI D’ATENCIÓ I COMUNICACIÓ

Via telefònica: 932956138
Correu electrònic: fesppresons@catalunya.ugt.org 
Twitter: @ugtpresons

Serveis de formació i oposicions

OFERTA FORMATIVA ESPECIALITZADA impartida per formadors i professionals amb una dilatada experiència tant a l’àmbit penitenciari com a d’altres cossos de seguretat i en institucions acreditades (UAB, CEJFE….) computable a efectes de concursos de trasllats i comandaments.

PREPARACIÓ D’OPOSICIONS amb grups presencials a diferents territoris i On-Line, del cos de tècnics especialistes i dels cossos de rehabilitació, amb preus reduïts per als nostres afiliats.

OFERTA DE CURSOS DE CATALÀ de nivell C2 organitzats per la UGT i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

OFERTES DE CURSOS ACTIC per a les proves de Nivell Mitjà i Avançat.

OFERTA DE CURSOS D’ANGLÉS I FRANCÉS conforme al Marc Comú Europeu de referència.

Serveis diversos

POSSIBILITAT DE CONTRACTAR UNA PÒLISSA PER COBERTURA DE SITUACIONS D’INCAPACITAT TEMPORAL, per tal que els ingressos no disminueixin en cas de baixa per malaltia (PRP).

POLISSA GRATUÏTA D’ACCIDENTS amb resultat de mort inclosa a la quota d’afiliació

POSSIBILITAT DE CONTRACTAR UNA ASSEGURANÇA DE SALUT amb condicions especials per a afiliats/des.

ASSESSORAMENT ESPECIALITZAT EN MÀTÈRIA DE SALUT LABORAL mitjançant el nostre equip de delegats de prevenció.

DESCOMPTES I AVANTAGES EN CENTENARS DE PRODUCTES I SERVEIS, als que pots accedir des de la nostra pàgina web.

ACCÉS A HABITAGE SOCIAL a través de la cooperativa Qualitat Habitatge Social que promou i construeix vivendes de qualitat.

Us recordem que l’import anual de la quota sindical es DESGRAVA ÍNTEGRAMENT a la declaració de l’IRPF.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca