A Dones de Brians 1 diem prou!

Adrecem escrit al secretari de Mesures Penals exigint solucions

Arran de la deixadesa de la que, lamentablement, l’Administració Penitenciària ens té acostumats, la Secció Sindical d’UGTPRESONS al centre de Brians 1 hem adreçat un escrit al Secretari de Mesures Penals exigint les millores promeses per Dones i denunciant el lamentable estrès de feina que pateixen els companys i companyes que allà hi treballen.

Amenaces, coaccions, insults, … i un seguit de situacions que han de viure dia rere dia, escudant-se la Secretaria, en la ja redundant excusa que DU i el DDE son mòduls de referència a Catalunya. Una referència que en cap cas no es veu recolzada per dita Secretaria.

La manca de CUSI, la manca de personal fix, la manca de conduccions d’internes altament perilloses i amb reiterades faltes molt greus, fa que la referència de la que ells parlen, quedi en una utopia.

La Secció Sindical d’UGTPRESONS al centre de Brians 1 advertim que si de la seva deixadesa se’n deriva cap succés contra la integritat de les persones, tant dels treballadors i treballadores com de les pròpies internes, només ell serà el responsable.

Per últim volem manifestar que la Secció Sindical d’UGTPRESONS al centre de Brians 1 estem i estarem sempre a la disposició dels treballadors i treballadores que presten servei a Dones, per defensar-los i assessorar-los en tot allò que considerin oportú.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca