Cotitzacions a la Seguretat Social Incongruencies detectades

Després de rebre diverses consultes respecte a les incidències que alguns afiliats s’han trobat en la seva vida laboral, UGTPRESONS ens hem posat en contacte amb la Subdirectora de Recursos Humans Laborals per posar-la en antecedents i així poder trobar una solució.

És per això que els companys i companyes que estigueu a prop de la jubilació us recomanem que consulteu la vostra vida laboral (https://acortar.link/XqDzsm) i la simulació de la vostra jubilació (https://acortar.link/D5E7Sj).

  1. Si es comptabilitzen tots els períodes de cotització, la incidència de la vida laboral és merament formal i no té repercussió a la prestació, en constar degudament cotitzats tots els períodes computables. Tanmateix, es pot demanar a la TGSS que consti correctament els dies d’efectes de l’alta laboral, per la qual cosa ens pots demanar la sol·licitud que haureu de complimentar a tal efecte i presentar a la TGSS.
  • En cas que a la simulació NO es comptabilitzin tots els períodes de cotització, SI que la incidència pot tenir repercussió a la prestació; en aquest supòsit, heu d’enviar una petició de rectificació a la bústia del Negociat de la Seguretat Social: seguretatsocial.justicia@gencat.cat explicant la incidència i adjuntant la vida laboral i l’informe de bases de cotització a la Seguretat Social.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 25 de juliol de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca