Reunió amb el gerent del CPPB

En el dia d’avui UGTPRESONS CPPB hem mantingut una reunió amb el Gerent del centre per tractar diversos punts que teníem pendents i dels que procedim a informar la plantilla.

ESTORES/CORTINES BÙNKERS

UGTPRESONS CPPB vam traslladar a la direcció del centre la necessitat de prendre diferents mesures per reduir la calor insuportable que es patien en algunes dependències.

Entre aquestes mesures hi havia la de reparar les estores de les cabines de control de certs mòduls, ja que protegeixen de la calor i eviten reflexos a les pantalles, aquestes encara continuen sense reparar. Ens diuen que per manca de pressupost no en podran adquirir de nous fins al següent pressupost, però que miraran d’alguna manera resoldre el problema.

ARC DETECTOR TALLERS

Portem dues setmanes amb l’arc detector del departament de Tallers espatllat, això fa que els companys hagin de fer ús del detector manual de metalls (raqueta) a tots els interns, a vegades més de 100. Això comporta que el funcionari de “carrer major” hagi de donar suport continuat utilitzant un efectiu extra per a aquesta funció. El gerent ens indica que aquesta mateixa setmana procedeix a resoldre’l posant en Tallers un arc que funcioni correctament.

MÀQUINES VENDING

Fa uns mesos UGTPRESONS CPPB vam proposar al gerent del centre que a les màquines de vending s’incorporés el pagament amb targeta per fer les recàrregues a la clau de compra. Hem tornat a incidir en el tema i no hem avançat gens, ens diuen que és un tema intern entre el CIRE i SERVECAVE. Farem les gestions pertinents amb el CIRE o la Secretaria per poder tenir aquestes màquines al centre el més aviat possible.

SUBGRUPS PER A INTERINS AMB MOLTA ANTIGUITAT

Hi ha interins en concepte de substitució que pel temps treballat haurien d’ocupar una vacant, ja sigui amb reserva de plaça o sense, ja que l’administració els ha mantingut en aquesta situació més que precària durant diversos anys. Després de la insistència d’UGTPRESONS, ens han informat que des de la secretaria s’han compromès a oferir-los una vacant en el moment que es faci la borsa única de treball. Mentre duri aquesta situació s’ha demanat al centre que aquests treballadors siguin assignats a un subgrup fixe perquè en la mesura del possible puguin conciliar la seva vida personal i familiar i així poder organitzar-se millor els dies de vacances.

El gerent ens han respost que els companys amb certa antiguitat ja estan en subgrups i que els que tenen menys antiguitat miraran de poder adequar-se a les seves peticions segons les necessitats del centre.

Si cap company amb certa antiguitat continua sense estar en un subgrup us demanem que ens ho comenteu a qualsevol delegat sindical d’UGTPRESONS CPPB per posar fi a aquesta situació al més aviat possible.

Salut!

25 de juliol de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca