Temperatures de treball exageradament altes

Bons dies companyes i companys,

La setmana passada molts de vosaltres ens vau manifestar que la calor tant a les oficines de mòduls com a les cabines era insuportable. Creiem que és inadmissible treballar amb aquestes condicions, i per això UGTPRESONS CPPB ens vam posar directament en contacte amb la direcció per demanar explicacions i sol·licitar solucions urgents.

Des del centre ens indiquen que el problema es deu a un codi 0 que va interferir en el sistema de refrigeració i que han adquirit uns pingüins portàtils de manera provisional per gestionar el problema.

Si qualsevol treballador o treballadora continua detectant temperatures molt altes ens ho feu saber per demanar solucions al centre.

UGTPRESONS seguirem de prop aquesta incidència i si en un temps prudencial no s’hi ha donat solució, prendrem les mesures pertinents.

Salut!!!

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Puig de les Basses

Figueres, 17 de juliol de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca