Escrit a la Consellera respecte a la jubilació anticipada

Honorable Gemma Ubasart Gonzalez

Consellera de Justícia

Carrer del Foc, 57 – 08038 Barcelona

Honorable Consellera,

Ens dirigim a vostè amb motiu del procés d’investidura del President del Govern de l’estat espanyol que es produirà en les properes setmanes al Congrés dels Diputats.

Com és coneixedora, les majories necessàries per poder ser investit nou president requeriran una negociació del PSOE amb la resta de grups polítics, i és conegut que necessitarà el suport del Grup Parlamentari d’ERC al Congrés.

UGTPRESONS considerem que aquest és un moment idoni per aconseguir l’objectiu compartit que tenim d’avançar l’edat de jubilació dels professionals penitenciaris i per això creiem que s’hauria d’incorporar aquest punt com a prioritari en el full de ruta que ha dissenyat ERC a canvi de donar suport a la investidura de Pedro Sánchez.

Hom podria pensar que aquesta demanda no és d’interès general i, per tant, no hauria de formar part de les exigències d’ERC, però res més lluny de la realitat ja que el servei públic que desenvolupem és importantíssim per a la societat catalana i l’hem de poder desenvolupar amb la màxima eficiència.

És per aquest motiu que UGTPRESONS com a sindicat majoritari a l’àmbit penitenciari català, li demanem que, com a membre del Govern de la Generalitat que és, reclami que l’aprovació de l’avançament de l’edat de jubilació dels professionals penitenciaris s’inclogui entre els punts imprescindibles per donar suport a una hipotètica investidura del líder del PSOE.

Cap professional penitenciari entendria que no s’aprofités aquesta oportunitat per defensar l’acord que, li recordem, va ratificar el propi President de la Generalitat.

Atentament,

Núria Nasarre Ferré

Responsable del Sindicat de Presons de la UGT de Catalunya

Barcelona, 24 d’agost de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca