Contenciós contra la reducció del PRP

UGT INTERPOSA CONTENCIÓS CONTRA LA REDUCCIÓ DEL PRP AL PERSONAL AMB REDUCCIÓ DE JORNADA PER MOTIUS DE CONCILIACIÓ FAMILIAR

Continua la tramitació del recurs contenciós en el cas del PRP del personal interí reduït en un 15%

UGTPRESONS interposarà recurs contenciós contra l’aplicació del gaudiment per hores dels permisos per  A/P i compensació de festius

Tal i com ja us vàrem avançar, un cop esgotat el termini legal de 3 mesos per al pronunciament del Secretari General del Departament de Justícia respecte la reclamació d’UGTPRESONS, i no havent obtingut resposta del mateix, la FSP-UGT de Catalunya ha interposat en data 9 de maig de 2013, recurs contenciós administratiu davant de la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra la decisió de l’Administració de no pagar les quantitats íntegres del Programa de Rendiment Professional (PRP) al personal penitenciari que gaudeix de la reducció de jornada per a cura de fills o d’altra reducció de jornada en l’àmbit de la conciliació de la vida laboral i familiar.

El contingut del punt 5è de la pròrroga de l’Acord 2012-2013 és clar en aquest sentit, ja que estableix que només s’aplicarà una reducció proporcional de les quantitats totals del PRP al personal nomenat a temps parcial i al que opta per una reducció de jornada per interès particular.

L’Administració penitenciària, de la mateixa manera que va fer amb el cas del personal interí de rehabilitació sotmés a la injusta mesura de reducció del 15% als que es va reduir el PRP en idèntica proporció, ha optat de nou per la via de l’incompliment flagrant d’acords i de la imperdonable vulneració de drets, ara en l’esfera de la conciliació de la vida laboral i familiar.

UGTPRESONS ja va advertir que judicialitzaria totes les decisions de l’Administració que suposin vulneració de drets i de condicions laborals.

En aquest sentit, continua endavant la tramitació davant la Secció Quarta de la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya del recurs número 950/2012 interposat per UGT contra el pagament no íntegre del PRP al personal interí de rehabilitació reduït en un 15%. En aquest sentit, els nostres lletrats, donant compliment a l’oportuna diligència d’ordenació, han formulat la demanda corresponent.

Així mateix, properament, un cop transcorri el termini de desestimació per silenci negatiu de la reclamació efectuada per UGTPRESONS, procedirem a interposar recurs contenciós administratiu contra el canvi de criteri de l’Administració quant a la forma de gaudiment dels dies d’assumptes personals i de compensació de festius, que suposa una discriminació per al personal d’interior que treballa en torn nocturn.

UGTPRESONS demostra amb fets, en aquest cas en seu judicial, que recorre i recorrerà fins al final totes aquelles vulneracions de drets que l’Administració vulgui imposar de manera unilateral.

Per a més informació, podeu adreçar-vos als delegats/des del vostre centre, trucar a la nostra seu al telèfon 93 2956138 o enviar un email a l’adreça fsppresons@catalunya.ugt.org. També podeu seguir totes les novetats a través del nostre compte de twitter @ugtpresons. 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca