Recorrem davant del TSJC l’oferta pública d’execució penal

El passat 23 de juliol es va publicar l’oferta d’ocupació pública per al 2015 en la qual s’inclouen unes ofertes parcials dels cossos de Treballadors Socials, Juristes i Psicòlegs de l’àmbit d’execució penal, que no només no contemplen totes les places vacants existents al sistema, i, per tant, no possibilita que tots i cadascun dels interins de rehabilitació puguin optar a consolidar el seu lloc de treball, sinó que, en el cas concret de l’oferta de juristes, aquesta possibilitat es redueix a la mínima expressió en aparèixer una “sospitosa” promoció interna.

El compromís adquirit pel Secretari General del Departament de Justícia, Sr. Enric Colet, en ocasió de la signatura de la pròrroga de condicions laborals per als anys 2014-2015, incloïa, en el seu punt 3, la convocatòria de les places vacants dels cossos d’educadors socials i treballadors socials, així com l’aprovació d’una nova oferta pública per als cossos de juristes i psicòlegs, que inclouria totes les noves vacants que s’haguessin generat després de l’oferta que es va publicar, i després suspendre, el 8.02.2011.

Al llarg d’aquests darrers mesos, UGTPRESONS ha manifestat en innumerables ocasions que no acceptaria unes ofertes públiques que, com a mínim, no contemplin idèntic nombre de places que d’interins hi ha als diferents cossos.

Per això, UGTPRESONS ha presentat Recurs Especial d’Empar Judicial de Drets Fonamentals davant la Sala del Contenciós-Administratiu del TSJC contra l’acord de Govern que aprova l’oferta pública, ja que aquesta no inclou la totalitat de les places vacants de l’àmbit d’execució penal ocupades per interins.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca