UGTPRESONS acudeix al Síndic en defensa dels interins

UGTPRESONS denuncia el Conseller mentider davant el Síndic de Greuges 

Les hores i els dies passen i el Departament de Justícia continua sense recol·locar absolutament a tots els treballadors interins del Cos de tècnics especialistes, tal com es va comprometre el Conseller Mundó.

A la Comissió de Seguiment que va tenir lloc ahir, els representants de l’Administració van continuar entestats en fer passat a la història al seu màxim responsable com a Mundó, el Conseller Mentider.

Davant la negativa del Departament a complir el compromís adquirit per Mundó davant el Parlament i el poble de Catalunya, UGTPRESONS ha denunciat el Consellerdavant el Síndic de Greuges presentant aquest mateix matí queixa formal per tal que el Síndic compel·leixi el Govern a posar fi a la seva irregular actuació i procedeixi al nomenament immediat de tots els interins en situació de disponibles a la borsa de treball.

Us adjuntem còpia registrada de la queixa presentada.

Ignorem si el Conseller ha decidit incomplir la seva paraula ell mateix o han estat els seus subordinats els qui han decidit deixar-lo en evidència, però el que està clar és que UGTPRESONS el continuarà pressionant per tal que compleixi allò a què es va comprometre.

Salut,

UGTPRESONS

Barcelona, 7 de juny de 2017

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca