Pròrroga del PRP, defensem el que és nostre

GTPRESONS vam assistir ahir a la compareixença de la Consellera de Justícia, Ester Capella i Farré, a la Comissió de Justícia del Parlament, en la que esperavem manifestés un compromís de manteniment del nostre Programa de Rendiment Professional (PRP).

Això no es va produir i, de la mateixa manera que va fer a la reunió que vam mantenir amb ella el passat 2 de juliol, va decidir ni tan sols contestar a les preguntes que tots els Grups Parlamentaris de l’oposició, amb els que UGTPRESONS ens havíem reunit prèviament, li van fer sobre aquest tema.

Al robatori de 2 pagues extres que ens deuen i al fet que encara no se’ns hagi precisat quan veurem a les nostres nòmines l’increment retributiu corresponent a aquest 2018 (1,75% + 0,20% de l’acord de Madrid), se suma el fet de no concretar, ni tan sols assegurar, el nostre PRP, complement que ja forma part de les nostres retribucions i que representa entre un 6% i un 8% del nostre sou, depenen del lloc de treball que ocupem.

UGTPRESONS hem contactat aquest mateix matí amb responsables del Departament de Justícia i de la Direcció General, a més d’adreçar-nos per escrit a la mateixa Consellera, advertint que si no hi ha una concreció immediata i calendaritzada de l’abonament del nostre PRP, s’obriria un escenari de conflicte d’incertes conseqüències.

UGTPRESONS exigim un comunicat oficial i inequívoc que ens asseguri al 100% el nostre PRP. Si aquest no es produeix en els propers dies convocarem un seguit de concentracions i accions reivindicatives, a les que convidarem a la resta de forces sindicals, i de les que us informarem amb la suficient antelació.

Per tant, i en cas de no produir-se aquest anunci, tothom hem de participar a les concentracions que convoquem per defensar les nostres condicions retributives i laborals. Independentment de que estiguem de lliurança, de vacances, de permís o TREBALLANT, tots ens hi hem de sumar.

No permetrem que ens robin un altre cop. No permetrem que juguin amb les nostres retribucions permanentment.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca