Exigim un replantejament urgent de la gestió del MR2

Malauradament hem de tornar a denunciar la greu situació d’inestabilitat regimental que patim al nostre centre. Per enèsima vegada hem sigut víctimes d’un model de classificació interior que no funciona i de l’intent de la direcció de fer creure que aquí no passa res.

Però sí que passa. I el que passa és que els greus problemes regimentals que tenen lloc al mòdul 2, i que s’han reproduït avui mateix amb una alteració regimental molt greu, requereixen un replantejament total del mòdul.

La professionalitat dels companys que presten servei al Mòdul 2 – i a la resta de mòduls i departaments- és el que evita que els problemes vagin a més. Per tant, el problema no és dels companys i companyes, tant de vigilància com de tractament que allà treballen, sinó que és exclusivament del nostre equip directiu i de les decisions que prenen. A banda de la seva incapacitat de trobar solucions.

Algú hauria de donar la cara i explicar perquè en un mòdul que en teoria hauria de ser “modèlic” es concentra una part important de les alteracions regimentals del nostre centre.

UGTPRESONS hem advertit en diverses ocasions que el model del mòdul 2 cal replantejar-lo i ha de passar per.

  • Regenerar els interns que hi ha actualment.
  • Ubicar nous interns que no estiguin viciats per l’ambient enrarit que es respira al mòdul.
  • Fer conduccions a d’altres centres quan hi ha incidents.
  • La solució no és un trasllat temporal al DERT per retornar després al mateix mòdul. Cal canviar-los de centre. Raons n’hi ha de sobres.

En aquest aspecte UGTPRESONS exigim la Direcció General que deixi de fer experiments i no jugui amb la nostra seguretat, que no miri cap a un altre costat, ja que els problemes que se’n deriven traspassen els murs del nostre centre.

La direcció del nostre centre ha de posar remei de forma immediata als problemes regimentals cada cop més freqüents i greus que patim i que, en masses ocasions, resten impunes, cosa que fa que els interns que protagonitzen incidents no vegin cap repercussió a les seves accions.

I si la direcció no és capaç o no vol o no en sap trobar solucions, que plegui i que vinguin uns altres a solucionar-los.

El proper dia 5 tenim reunió convocada amb l’equip directiu i UGTPRESONS exigirem una solució urgent a la situació que es viu al Mòdul 2 del nostre centre. Esperem que el Director no es mantingui en el seu discurs de “això son fets puntuals” i aporti respostes i solucions a les nostres demandes.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca