Guanyem novament les eleccions!

Amb el recolzament del 28,25% dels treballadors/es

Com ja va passar als anys 2006 i 2010, UGTPRESONS hem tornat a guanyar les eleccions aquest 2019 i de nou som el sindicat majoritari i hegemònic a l’àmbit penitenciari català, amb els següents resultats:


Amb una participació del 64% de la plantilla, UGTPRESONS tornem a guanyar la vostra confiança demostrant que els treballadors i treballadores aposten per l’única opció ferma i responsable possible.

UGTPRESONS volem agrair el recolzament dels centenars de treballadors i treballadores que heu confiat en nosaltres i expressar que continuarem treballant intensament per correspondre la vostra confiança i per recuperar la de tots aquells que heu decidit optar per una altra força sindical.

Aquests resultats marquen l’inici d’una nova etapa amb grans reptes, en la que UGTPRESONS continuarem fent un sindicalisme reivindicatiu i exigent, defensant els drets de tots els professionals penitenciaris i en la que l’Administració haurà de demostrar amb fets el respecte que ens hem guanyat tots els treballadors.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca