Publicats els resultats de la 1a prova (JU029)

Avui dia 22 de novembre s’ha publicat finalment l’Acord del Tribunal (que us adjuntem) del procés selectiu per proveir 301 places del cos de Diplomatura de la Generalitat de Catalunya d’Educació Social, corresponents a l’Àmbit Funcional d’Execució Penal, que determina:

  • La publicació dels resultats de la primera prova i que donen com a resultat que només 269 són els aspirants que l’han superat.
  • L’anul·lació de les preguntes 13, 18, 49 i 71, substituint-les per les preguntes de reserva 76, 77, 78 i 79.
  • La publicació de les noves plantilles.
  • La publicació del llistat d’aspirants que han de superar la prova de català.

A més, aquest acord estableix un termini de 10 dies hàbils per presentar la documentació acreditativa dels mèrits que calgui aportar.

UGTPRESONS esperem que l’Administració mostri més diligència a publicar el llistat de mèrits provisionals de la que ha demostrat a publicar els resultats d’avui i que no faci esperar gratuïtament 4 mesos més als companys i companyes que amb el seu esforç han superat el primer procés selectiu d’aquest cos d’Educadors Socials.

Dir-vos que UGTPRESONS ja hem demanat als responsables del Departament de Justícia que volem una distribució equitativa de les 301 places entre tots els sectors que conformen l’àmbit funcional d’Execució Penal, de manera que s’assignin proporcionalment al percentatge d’interins educadors socials que cada sector té i, dins de cada sector, proporcionalment també per centre de treball.

Seria inacceptable que els aspirants que superin el procés només poguessin escollir determinats centres, deixant fora de la seva potencial elecció d’altres, cosa que limitaria l’elecció dels nous funcionaris de carrera.

A més, també avancem que UGTPRESONS demanarà que tots els nostres interins afectats per la futura presa de possessió de nous funcionaris siguin recol·locats a centres penitenciaris o, com a mínim, dins del nostre Àmbit d’Execució Penal.

Per últim esperar que després de la caòtica gestió d’aquest procés que ha fet l’Administració, aquesta reflexioni i rectifiqui de cara als propers processos selectius.

Per últim, UGTPRESONS volem felicitar als 269 companys i companyes educadores que heu superat aquest procés i que, a l’espera d’incorporar els mèrits i establir el ranking definitiu, aconseguireu el que porteu buscant pràcticament tota una vida, obtenir un lloc definitiu a l’Administració de la Generalitat. ENHORABONA !!!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca