Nou èxit jurídic d’UGTPRESONS

Un jutjat de Martorell dicta el sobreseïment provisional en una causa penal contra un funcionari del CPBrians 1

Un Jutjat de Martorell ha dictat una resolució de sobreseïment provisional en un procediment penal contra un afiliat d’UGTPRESONS del Centre Penitenciari Brians 1 denunciat per haver agredit suposadament un intern.

Novament, els serveis jurídics d’UGTPRESONS  han assumit i exercit des de l’inici la defensa judicial d’un afiliat nostre.

Segons la Interlocutòria queda desacreditada la versió dels fets que es contemplava a la denúncia de l’intern respecte d’haver estat agredit pel funcionari.

El Jutjat de Martorell, de resultes de les proves practicades, amb la presa de declaració tan dels testimonis com del mateix intern denunciant, amb l’inexplicable retard en la denúncia dels fets i segons l’informe mèdic que reflecteix la manca absoluta de lesions al cos de l’intern, ha decretat el sobreseïment provisional del procediment en valorar que els indicis no permeten sustentar, plausiblement, la hipòtesi del maltractament que pretenia l’acusació.

Els serveis jurídics d’UGTPRESONS segueixen i seguiran estant al costat dels nostres afiliats exercint la seva defensa tant en l’àmbit penal com en el disciplinari.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca