Reunió bilateral d’UGTPRESONS amb la nova SG de Recursos Humans i Relacions Laborals

UGTPRESONS hem mantingut aquest matí una reunió bilateral amb la nova subdirectora general de recursos humans i relacions laborals, Begoña Vericat.

UGTPRESONS hem demanat a la subdirectora que convoqui al més aviat possible el que haurà de ser la seva primera reunió del Grup de Treball per començar a tractar el punts que creiem són més urgents ara mateix i que cal abordar de manera immediata.

Concretament li hem plantejat els següents punts:

 • JUBILACIÓ ANTICIPADA
  Hem fet una breu explicació del moment en el qual ens trobem, després de mesos de reunions del grup de treball, amb un informe tècnic exhaustiu elaborat i a l’espera de tancar els darrers aspectes per acabar amb la seva tramitació a la Seguretat Social per a la seva aprovació.

  La subdirectora s’ha mostrat coneixedora d’aquesta demanda i sensible a la necessitat d’afrontar aquest repte com a un dels punts prioritaris de la seva agenda, per abordar l’elaboració de l’informe final definitiu.
 • PROGRAMA DE RENDIMENT PROFESSIONAL (PRP)
  En referència a aquest complement, tal com reclamen tant el Departament d’Economia com la mateixa Funció Pública, requerim negociar la seva incorporació al nostre complement específic.

  La subdirectora es mostra disposada a buscar la manera que es pugui fer aquesta incorporació del PRP a l’específic, per a la qual cosa, però caldrà buscar una fórmula que ho possibiliti.
 • CONVOCATÒRIA PROCESOS SELECTIUS
  Hem volgut deixar constància que UGTPRESONS ens mostrem contraris al fet que es publiquin cap dels processos selectius encara no convocats, inclosos a l’oferta pública d‘Estabilització i Consolidació de 2017, fins que no estigui resolta la possible modificació legislativa destinada a reduir la temporalitat prevista pel pròxim mes d’octubre, de la que es podrien beneficiar arribat el cas.

  La subdirectora ens confirma que també estan pendents del pronunciament que pugui fer Funció Pública en aquest aspecte, però pren nota de la nostra petició.

UGTPRESONS sortim de la trobada amb una bona sensació de la predisposició a tractar de tots els punts que li hem plantejat, que són prioritaris en la nostra agenda, i esperem que es confirmin en la pròxima reunió de negociació que mantinguem.

Salut i cuideu-vos!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca