Detall de les places dels processos d’estabilització de l’àmbit d’execució penal

Finalment, i després que a la reunió de dilluns passat la UGT haguéssim demanat una vegada més a Funció Pública el detall de les convocatòries que deriven de la Llei 20/2021, l’Administració ens les ha acabat proporcionant.

En concret les places que s’ofertaran en les convocatòries de l’Àmbit d’Execució Penal seran les següents:

COSCONCURS DE MÈRITSCONCURS-OPOSICIÓTOTAL
Juristes63770
Psicòlegs8228110
Pedagogs437
Educadors Socials14821169
Treballadors Socials11715132
Tècnics Especialistes29197388
Auxiliars Tècnics202

Es confirma, ara sí, el que UGTPRESONS hem anat informant les darreres setmanes i a les visites que vam fer als centres el passat mes de febrer, i podem concloure que la petició que UGTPRESONS vam fer a la Consellera de Justícia el 22 de juliol de 2021 demanant la NO convocatòria dels processos selectius derivats de l’Oferta Pública de 2018 va ser un encert, ja que ara totes aquestes places s’oferten per la via del concurs de mèrits.

Cal dir que Funció Pública té la intenció de publicar les convocatòries del concurs de mèrits tant bon punt acordem els barems, de manera que amb molta probabilitat es duran a terme abans de l’estiu.

La UGT es centrarem ara intensament en la negociació d’un barem just i equilibrat pels processos selectius per la via del concurs de mèrits, però també en negociar el calendari dels concursos de trasllats i de les promocions internes per als actuals funcionaris de carrera.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 12 de maig de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca