Dos nous incidents al mateix torn al MR2

La secció sindical d’UGTPRESONS al CP Joves informa que de nou ahir vam patir al nostre centre una molt greu situació de manca de seguretat on es va posar en perill la integritat física dels nostres companys, i que forma part de l’escalada de violència gratuïta que malauradament estem vivint a tots els centres penitenciaris de Catalunya.

Per la nostra Secretaria de Mesures Penals, segur que és només un número dins de les seves  estadístiques d’incidents, oblidant que darrere aquests números hi ha persones  a qui els hi manca el suport dels seus superiors jeràrquics i a les que no se’ls hi donen les eines necessàries per fer la seva feina, just tot el contrari, se’ls fiscalitza obsessivament.

Malauradament, les nefastes polítiques penitenciàries, que s’han dut a terme aquests darrers anys, ha portat a l’empoderament dels interns, i ha desembocat en una situació actualment insostenible, on les agressions a professionals dels centres, les agressions entre interns, i les autolesions, estan augmentant cada dia de forma exponencial, tant en número com en gravetat.

Des de la secció sindical d’UGTPRESONS a Joves, volem fer un sincer reconeixement a cadascun dels funcionaris i funcionàries que treballen en aquest Centre, per la seva professionalitat, vàlua, i motivació en l’exercici de les seves tasques, tot i la precarietat de medis físics i humans, la manca de suport dels càrrecs de confiança anomenats des dels despatxos de Zona Franca, la publicació de Circulars com la 2/2021, i l´atac directe i continu als seus drets socials i condicions laborals (que alguns encara qualifiquen de privilegis).

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP.Joves

La Roca del Vallès, 20 de maig de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca