Propostes per a “Lerdones”

Els companys d’altres CP de Catalunya anomenen al nostre centre LERDONES i des de la secció d’UGTPRESONS al CP Lledoners ens hem preocupat de buscar el seu significat en singular i hem trobat Dícese de una persona, de poca inteligencia. Que hace o comprende las cosas con dificultad y lentitud… que tiene dificultades para el aprendizaje”. Ens mereixem aquest qualificatiu? Cadascú que tregui les seves conclusions…

La foto del nostre centre durant la 1a setmana d’agost és la següent: no disposem de director/a per jubilació de l’anterior directora, i, ambdós  subdirectors apagant els focs que cada dia sorgeixen per tot el centre… des de Codis 02 pràcticament diaris fins a temptatives d’entrar pistoles per part d’interns, passant per baralles amb “pinxos”.

A més a més, quan entres a treballar i sents a Prefectura frases com “HOY ESTAMOS JODIDOS” referint-se a la falta de personal, i, després quan arribes a mòdul el 1r que escoltes és “COM AIXÒ CONTINUÏ AIXÍ M’AGAFO UNA BAIXA PER ANSIETAT” per part de funcionaris. Tot indica que alguna cosa no va bé i ja dura molt temps…

Per aquest motiu des d’UGTPRESONS volem llençar les següents propostes:

  1. Pujada voluntària matí i tarda. I, si es considera que això és “impossible” en qualsevol cas s’ha de canviar la voluntària al matí, ja que a la tarda fa molta calor a les cel·les, i, si cal fer venir les dinamitzadores a la tarda a fer jocs, doncs se’ls hi canvia l’horari.
  2. Posar de servei 5 funcionaris al DERT, i, si convé tancar la piscina per obtenir un funcionari més, i, així poder dotar adequadament aquest departament que resta saturat, doncs es fa per prioritzar el benestar físic i mental dels funcionaris.
  3. Cobriment de les substitucions de CUSI, ja que molts d’ells estan al límit (ningú entén que s’hagin publicat 5 places a l’ATRI en l’últim trimestre i no s’hagi escollit a ningú) i ara estem pagant les conseqüències.

UGTPRESONS vol fer veure a tota la plantilla l’abandonament a la nostra sort per part de la Direcció General, i, per això li demanem a l’equip directiu que siguin valents en les seves decisions per tal de revertir l’espiral de violència que estem vivim, i que està afartant a una plantilla al límit.

Salut

Secció sindical d’UGTPRESONS al CP Lledoners

Sant Joan de Vilatorrada, 2 d’agost de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca