Horaris del personal de rehabilitació

LA SECRETARIA DE MESURES FA UNA INTERPRETACIÓ SUI GENERIS DE L’ACORD

Una vegada més els responsables penitenciaris ens han delectat amb una interpretació “peculiar” dels acords que signem.

En aquest cas han decidit interpretar novament la forma de distribució setmanal de les jornades de matí i tarda dels professionals de rehabilitació (recordem que ja ho vam fer  l’any 2016) i han demanat a les oficines de RRHH dels centres que distribueixin de manera equitativa tant les tardes a prestar servei com les lliurances intersetmanals, però obviant deliberadament un petit detall, que és que l’acord determina el percentatge mínim de presència a cada jornada de treball.

Com diem per a UGTPRESONS aquesta interpretació és clarament contraria al redactat de l’acord que diu literalment que “s’ha de garantir en tot cas una presència efectiva del 20% per a cada torn de matí o de tarda, de dilluns a divendres”.

UGTPRESONS considerem que els responsables penitenciaris s’extralimiten en les seves interpretacions dels acords que signem i més quan aquestes interpretacions s’han de dirimir de manera conjunta per totes les parts signants i no només per l’administració.

UGTPRESONS hem demanat la convocatòria urgent de la comissió de seguiment de l’acord per debatre aquesta problemàtica i hem reclamat a l’administració que ens proporcioni la distribució horària actual dels diferents col·lectius de rehabilitació i diferenciada per centres, per tal de comprovar si realment existeix alguna problemàtica.

El que UGTPRESONS tenim clar és que els acords que es signen son per complir-los, però per les dues parts, i no permetrem que l’administració se’ls carregui alegrement.

Per tant si no hi ha una rectificació al respecte posarem el conflicte creat per l’administració penitenciària en mans dels nostres serveis jurídics i iniciarem les accions jurídiques necessàries en defensa dels interessos dels nostres afiliats i afiliades.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 20 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca