La pitjor jornada viscuda al CP. Lledoners

La Secció Sindical d’UGTPRESONS a Lledoners lamentablement us ha d’informar de la pitjor situació viscuda en el nostre centre el passat dijous dia 23/03/2023.

Coincidint amb l’inici del Ramadà es varen produir 10 altes en AP al DERT després de l’activació de més de la meitat dels codis d’emergència vigents:

  • TORN DE MATÍ; quatre CODIS 1, un CODI 4 al  MR06 i un codi VERMELL
  • TORN DE TARDA: un CODI 2 al MR07, un CODI 1 al MR05 i un CODI 0 al DERT.

Es van viure moments de molta tensió per les alteracions regimentals viscudes, algunes d’elles de forma simultània, que varen ser resoltes amb gran professionalitat, cosa que va permetre no lamentar danys personals ni agressions.

Des de la secció sindical d’UGTPRESONS al CP. Lledoners ens oferim a col·laborar amb la direcció del centre per tal de trobar mesures que en un futur puguin evitar que es tornin a repetir aquests conflictes durant l’inici de Ramadà.

Finalment, aprofitem per  recordar que perquè el Departament de Justícia, Drets i Memòria es comprometés amb la seguretat de tots nosaltres i planifiques un pla d’acció per disminuir els incidents, ha calgut fer aquesta setmana una Concentració a B2 amb 400 funcionaris i que ens tanquéssim als despatxos de les direccions de tots els centres… des d’UGTPRESONS estarem atents a què es compleixi el pactat.

Salut

Secció sindical d’UGTPRESONS al CP Lledoners

Sant Joan de Vilatorrada, 26 de març 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca