Enèsima agressió a dos companys del C.P. Puig de les Basses

Desgraciadament i per enèsima vegada hem de denunciar una altra agressió a dos companys durant el dia d’ahir.

El primer de tot volem donar-los el nostre suport als companys agredits i desitjar-los una prompta recuperació.

Ahir al voltant de les 14:00 de la tarda un intern ha fet sortir pels aires a la CUSI del mòdul i ha colpejat, mossegat i escopit a l’altre company que estava en el departament. Els treballadors van haver d’anar a la mútua per les lesions causades.

Cal dir que aquest intern des del 2021 que va ingressar ha passat per 6 centres diferents, estant 36 mesos en els departaments especials d’aquests centres. Aquesta dada és indicativa de la seva perillositat i inadaptació manifesta.

Una altra vegada veiem com les mesures que aplica l’administració no eviten aquestes situacions i més quan aquesta agressió s’ha produït amb únicament dos companys dins del mòdul. No diem que amb cap altre company a l’interior aquesta situació no s’hagués produït, però segurament les lesions i la violència haguessin estat controlades més eficaçment. NO SOM PROU PLANTILLA I NO ENS CANSAREM DE REPETIR-HO.
UGTPRESONS CPPB demanem que d’una vegada per sempre hagi un increment de plantilla que garanteixi la nostra seguretat. Demanem que s’apliqui el reglament penitenciari en tota la seva extensió i amb la contundència que mereixen les agressions a companys. Demanem que l’Administració es presenti com a demandant davant dels jutjats per demanar la responsabilitat penal a l’agressor per les lesions causades. I demanem que d’una vegada per totes considerats AGENTS de l’ AUTORITAT perquè aquest tipus d’accions siguin mereixedores d’una pena proporcional al dany causat.

No ens podem oblidar que quan un intern agredeix un treballador no només agredeix a la persona, que desgraciadament és la que paga la conseqüència, també agredeix a l’administració que aquesta persona representa i a les polítiques que aquesta administració aplica, és per aquest motiu que hem de ser una vegada per sempre considerats AGENTS de l’ AUTORITAT.

Salut i força!!!!!!!

Figueres, 13 de novembre de 2023

Secció sindical d’UGTPRESONS de Puig de les Basses

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca