Curs online temari específic concurs oposició àmbit execució penal.

UGTPRESONS t’informa que ja pots inscriure’t a la web www.forumformat.com al curs online de preparació del Temari específic d’accés a l’Administració de la Generalitat de Catalunya a Execució Penal per professionals de Psicologia, Treball Social i Educació Social. 

El curs començarà el pròxim 8 de gener del 2024 i finalitzarà el 25 de març de 2024. El format serà online amb classes virtuals.

L’objectiu general d’aquest curs és donar a l’alumne/a els coneixements necessaris per superar els processos selectius del concurs oposició en la part de temari específic de la prova.

A més de classes en directe l’equip de formació realitzarà tot el seguiment i assessorament tant de continguts com d’informació sobre l’oposició per tal d’acompanyar l’alumnat durant tot el procés.

Pots accedir a tota la informació del curs o fer la teva inscripció a la web de Forumformat, clickant el següent enllaç:

Informació ForumFormat.com

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca