No juguis amb les meves hores

Bones companyes i companys,

Com cada any quan arriben aquestes dates al C.P. Puig de les Basses ens trobem amb molts treballadors i treballadores que han sigut contractats per reforçar la plantilla i que finalitzen contracte el 31 de gener. D’altra banda, també tenim companys que porten amb nosaltres uns quants anys i, així i tot, continuen vivint la precarietat d’anar renovant contractes cada pocs mesos.

Doncs bé, davant d’aquesta situació la secretària general ha donat ordres a les oficines de RRHH que tots els treballadors que finalitzen contracte han de gastar totes les vacances abans que aquest acabi.

Es dona la circumstància que les vacances del 2024 es comencen a generar l’1 de setembre i que els dies d’APs i CFs del 2023 caduquen el 31/01/2024.

Mentre que els companys han volgut gastar les vacances generades el 2023 no hi ha hagut problema, però quan han volgut fer ús dels seus dies d’APs i CFs la secretaria ha donat ordre de canviar-les per les vacances del 2024 no deixant temps material perquè es gastin, hi ha casos de companys que perdran més de 100 hores en aquests conceptes. El que hauria de fer la secretària quan fa contractes tan curts és que cadascuna de les incorporacions ha de tenir temps suficient per gaudir de tots els conceptes ja siguin Vacances, APs, CFs fins i tot totes les hores extres que aquests companys fan perquè la plantilla estigui més recolzada tan als patis com a d’altres departaments, hores extres que per descomptat avui dia, perden.

Ens agradaria saber si el secretari de Mesures Penals o el subdirector General de Recursos Humans i Econòmics gaudeixen de tots els seus dies com a treballadors de la Generalitat que són, que potser les hores dels interins no tenen el mateix valor que les seves?

Per acabar, demanar als companys/nyes que no col·laborin amb l’administració fent hores extres, ja que directament impedeixen noves contractacions de personal que avui en dia continuen a la borsa, i el més important, no ajudar a la secretaria amb el seu problema estructural de falta de personal, ja que són els mateixos que no ens deixaran gaudir de les hores extres, APs o CFs

Salut!

Figueres, 09 de gener de 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca