Publicada al DOGC la resolució del concurs de comandaments JU031

Després de més de 18 mesos i de 4 acords diferents de la Junta de Mèrits i Capacitats que successivament han anat modificant les anteriors propostes definitives de nomenament definitiu, aquest matí s’ha publicat al DOGC la resolució del concurs de comandaments.

Tot i tractar-se d’una gran notícia, l’endarreriment de la publicació més de 3 mesos respecte la previsió inicial comporta una afectació clara als més de 160 companys i companyes que esperaven el nomenament, però no només per una qüestió merament econòmica, sinó perquè el fet que no s’hagin complert les previsions inicials de resolució els perjudica per a futurs concursos de comandaments, ja que deixaran de comptabilitzar aquests 3 mesos de treball desenvolupat com a comandament.

Però també han sortit afectats desenes de companys i companyes que no han aconseguit un lloc definitiu al concurs però que, d’haver-se publicat la seva resolució al novembre, estarien ocupant places provisionals en base al ranking del propi concurs.

Tot plegat una gestió desastrosa d’un concurs que afortunadament ja ha finalitzat.

UGTPRESONS considerem necessari que el Departament de Justícia es doti de personal expert i específic per gestionar els processos de selecció i de provisió i, per això, ens adreçarem per escrit a la Consellera de Justícia per presentar queixa formal en relació a la gestió del concurs de comandaments, per demanar que depuri les responsabilitats oportunes i per a que doti l’àrea de selecció del Departament amb personal expert i amb el nombre suficient.

Per últim recordeu que si heu obtingut un lloc definitiu de comandament cessareu del lloc de treball que ocupeu actualment demà 31 de gener i que demà passat 1 de febrer heu de prendre possessió, excepte que hagueu de canviar de localitat de residència, cas en el qual tindreu 15 dies hàbils per fer-ho.

ENHORABONA A TOTS ELS NOUS COMANDAMENTS DEFINITIUS

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 30 de gener de 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca