Publicació resultats totals JUS/031 (participants sense adjudicació) i procés de resolució d’ofertes de treball

UGTPRESONS t’informa que en el dia d’avui s’ha fet pública la llista ​de persones que no han obtingut destinació en el concurs, ordenades per lloc ofert i puntuació global descendent.

Les persones que consten en la llista publicada, i que es presentin a places vacants publicades al portal ATRI de llocs iguals als oferts en aquesta convocatòria i en el mateix centre de treball tindran prioritat.

En el cas que s’hi presenti més d’un candidat, el lloc s’adjudicarà tenint en compte la puntuació aconseguida en el concurs. 

Un cop assignat un lloc de treball per aquest sistema, no es pot aplicar aquesta preferència a una mateixa persona en altres ofertes d’ATRI.

Aquestes condicions tenen efecte de l’1.02.2024 fins al 31.01.2025, o fins que no quedi cap persona a qui no s’hagi aplicat. 

UGTPRESONS hem exigit que l’aplicació de ranking dels processos per cobertures no estigui limitada a un any, com a fet l’administració unilateralment, sinó mínim fins a la resolució de futurs concursos.

Pots accedir a aquesta publicació a la intranet del departament (on hi ha el seguiment de la convocatòria del concurs), apartat informació complementaria.

Salut

UGTPRESONS

Barcelona, 13 de febrer de 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca