Adjudicació places del concurs Comissions de Servei

UGTPRESONS exigim l’oferiment ara de places estructurals als interins.

UGTPRESONS t’informem que avui s’ha publicat l’adjudicació de places del concurs de comissió de serveis i que finalment els llocs adjudicats han estat 40, ja que el propi procés ha generat noves vacants que també s’han adjudicat seguint el criteri d’antiguitat. 13 places més han quedat desertes per no haver estat demanades per ningú.

UGTPRESONS ja ens hem posat en contacte amb els responsables de l’administració penitenciària per reclamar que les 13 places que han quedat desertes més els 40 forats que generen els funcionaris que s’han mogut en comissió de serveis, s’ofereixin per estricte ordre d’antiguitat als interins que van renunciar voluntàriament a la seva vacant estructural.

Posteriorment els nous forats s’hauran d’oferir als interins que es troben actualment ocupant llocs de substitució o reforç.

Accedeix al llistat amb les adjudicacions obrint l’enllaç adjunt:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca