Llistat provisional d’admesos i exclosos

Com saps la setmana passada UGTPRESONS ens vam adreçar per escrit a la Secretaria General del Departament de Justícia exigint la reactivació de 4 processos que estaven “inactius”, entre els quals aquest.

T’informo que avui, gairebé 3 mesos després de la convocatòria, s’ha publicat el llistat provisional d’admesos i exclosos al que s’han presentat 41 participants.

Accedeix a l’Acord de la Comissió d’Avaluació obrint el pdf:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca